PDA

مشاهده نسخه کامل : فرهنگسازی تفکر

yalda
04-22-2009, 08:36 AM
به اعتقاد من باید مردم را عادت به اندیشیدن داد. باید از دوران کودکی و از زمان تحصیل در مدرسه به آنها آموخت که چطور بیاندیشند و سپس چطور اندیشه های خود را مطرح کنند. در واقع به آنها نحوه صحیح مشارکت فکری را آموزش داد. ضمنا باید به آنها نحوه برخورد و بهره گرفتن از اندیشه های دیگران را هم آموخت.

برای انجام این کار تنها لازم است که مروری بر روشهای علمی موارد فوق داشته باشیم. یعنی ادبیات علمی موضوع استخراج شود و بعد ببینیم در کشورهای دیگر این موضوعات را در کتابهای مدرسه چطور آموزش می دهند و از چه روشهایی استفاده می کنند.
تا زمانی که ما نتوانیم درست بیاندیشیم به مشارکت گرفته نمی شویم.

1337
04-23-2009, 11:30 AM
به اعتقاد من باید مردم را عادت به اندیشیدن داد. باید از دوران کودکی و از زمان تحصیل در مدرسه به آنها آموخت که چطور بیاندیشند و سپس چطور اندیشه های خود را مطرح کنند. در واقع به آنها نحوه صحیح مشارکت فکری را آموزش داد. ضمنا باید به آنها نحوه برخورد و بهره گرفتن از اندیشه های دیگران را هم آموخت.

برای انجام این کار تنها لازم است که مروری بر روشهای علمی موارد فوق داشته باشیم. یعنی ادبیات علمی موضوع استخراج شود و بعد ببینیم در کشورهای دیگر این موضوعات را در کتابهای مدرسه چطور آموزش می دهند و از چه روشهایی استفاده می کنند.
تا زمانی که ما نتوانیم درست بیاندیشیم به مشارکت گرفته نمی شویم.

با شما کاملا موافقم فقط این آموزشها باید قبل از مدرسه از کودکستان آغاز شود.

8681252
04-23-2009, 02:07 PM
یلدا خانم . فرمایش شما به طور کلی درست است . و خیلی متین . اما مساله ی مهمی که وجود دارد این است که در این شرایط بحرانی که کشور در استانه ی فرو ریزی است چگونه می توان به شکل کاتالیزوری عمل کرد . شاید اگر از دوره ی قائم مقام فراهانی و یا امیر کبیر شروع می کردیم کاری پیش می رفت . اما اکنون دیگر زمانی برای تمرکز بر پایه نیست . گمان من بران است که روش های دیگری را باید ازمود .
راهکار
! تشکیل گرو های واکنش سریع و کماندویی
2- متمرکز شدن بر دارایی دانایی موجود و بهر وری فزاینده از آنها

yalda
04-25-2009, 07:48 PM
من هم کاملا اعتقاد دارم زمان شروع آن از دوران ابتدایی و کودکستان بسیار اثربخش تر است و نهادینه کردن موضوعات بهتر و راحت تر اتفاق می افتد.
اما در مورد اینکه چطور باید عمل کنیم تا بتوانیم عقب ماندگی هایمان را با سرعت بیشتری جبران کنیم راههای مختلفی وجود دارد. باید این موضوع را در تمامی اقشار جامعه وارد کنیم. با استفاده از رسانه ها و ابزارهای آموزشی و فرهنگی مختلف مانند رادیو و تلویزیون و پوسترهای آموزشی و ... می توان سرعت زیادی به ترویج و نهادینه سازی موضوع داد. مهم این است که برنامه بلند مدت و وسیعی داشته و به انجام آن تعهد داشته باشیم.